Maitselt on vein kuiv, täidlane, struktureeritud tanniinidega ja mahlakas.
Nende veinitootmine on äärmiselt moderne ja madala energiakuluga, kuna kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel.
Viinamarjad on kasvanud liivapinnasel Bolzano linna lähistel. Vein on läbinud malolaktilise fermentatsiooni roostevabast terasest tsisternides ja küpsenud lühikest aega pudelis. Jääksuhkur 4,5g/l.
Sobib serveerida erinevate liharoogadega nagu ulukiliha, grillitud vorstid ja kergelt suitsutatud sinkidega.
Serveerimistemperatuur 16°C.
Vein on elegantse ja puuviljasse stiiliga. Aroomis tulevad esile küpsed kirsid, põldmarjad, lillelisus, kakao ja õrn vürtsisus.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com