Maitse on pehmelt konjakine kerge suitsuse ja viskinüansiga.
Jaloviina valmistatakse konjakist ja viinast. Jaloviina Kaski jätkab Jaloviina pärandit, austades Soome destilleerimiskunsti. Tulemuseks on jook, mis on juba tuttava ja unikaalse Jaloviina maitsega, kuid millele lisab eripära mahe suitsune aroom, mida täiendab tõrva ja kase hõng.
Jaloviina sobib suurepäraselt serveerituna kuuma kohvi või tee kõrvale, aga ka puhtalt shotina tarbimiseks. Samuti on see suurepärane komponent erinevates kokteilides.
Kaski tähendab soome keeles põletatud maa-ala, mis oli mõeldud põlluharimise ettevalmistamiseks. Toode ja selle visuaal on saanud inspiratsiooni kuulsa Soome maali järgi (Eero Järnefelt, 1893).Jaloviina valmistatakse konjakist ja viinast. Jaloviina Kaski jätkab Jaloviina pärandit, austades Soome destilleerimiskunsti. Tulemuseks on jook, mis on juba tuttava ja unikaalse Jaloviina maitsega, kuid millele lisab eripära mahe suitsune aroom, mida täiendab tõrva ja kase hõng.