Vein on elegantne ja puuviljane. Maitselt on vein kuiv, särtsaka happesusega ja mineraalne.
Viinamarjad on kasvanud graniidisel pinnasel, mis on toitainete vaene, väikse vee sisaldusega ja kõrge happesusega pinnas. Looduslikult vaene pinnas põhjustab viinapuudele palju stressi, mille tulemuseks on mineraalsed ja särtsaka olemusega veinid.
Viinamarjad korjatakse käsitsi, kobarad jahutatakse ja peale seda toimub õrn pressimine. Fermentatsioon toimub roostevabast terasest vaatides koos battonage-iga ning sellele järgneb pudelis küpsemine.
Sobib grillitud kala, salatite, mereandide ja spargli kõrvale. Serveerimistemperatuur 7°C.
Aroomis tulevad esile troopilised puuviljad nagu papaia, ananass, mango, küpsed tsitrused ja jasmiin.
Perefirma Aveleda loodi 1870. aastal, nende veinide põhiregioon on Vinho Verde ja tuntuim bränd on Casal Garcia (1939). Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com